Grecii il critica DUR pe Boloni dupa circul facut de acesta la ultimul meci! Ce se ascunde in spatele comportamentului ciudat al romanului:

Autor: Sport.ro
Marti 27 Martie 2012, 08:37

	Grecii il critica DUR pe Boloni dupa circul facut de acesta la ultimul meci! Ce se ascunde in spatele comportamentului ciudat al romanului:

Circul pe care l-a facut Boloni duminica seara, in pauza ultimului meci de campionat, i-a atras criticile presei grecesti, care i-a facut un portret... "deosebit".

Ladislau Boloni a amenintat ca pleaca de la PAOK dupa 4-0 cu Kerkyra, iar agentia Contra scrie ca in spatele comportamentului ciudat al antrenorului roman ar putea fi o noua oferta atractiva.

"Boloni e fie foarte impulsiv, fie genul «trage in mine, dar lasa-ma sa pling», ori clasicul indecis, a carui minte s-a fixat pe ideea renuntarii, sau toate trei laolalta", scrie agentia Contra.

"In spatele deciziilor sale sta un impuls clar in cel mai autentic stil balcanic. Are un fel ciudat de a gindi si de a reactiona foarte rapid si asta-i creeaza probleme. A doua zi mereu se calmeaza brusc, recunoaste ceea ce a facut sau zice ca viata merge inainte ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic.

"Toata istoria a aparut dupa ce Boloni a impins pe cineva care i-a interzis sa mearga la vestiar pentru nevoi fiziologice, apoi a acuzat pe altcineva din spatele bancii ca l-a injurat in romaneste. Nu seamana cu scandalul de acum cinci luni, cu paharul de cafea aruncat la derbyul cu Aris? Mereu nehotarit, simtind ca iese din lumina reflectoarelor, transforma insa slabiciunea in forta prin mesajele transmise. Concluzionind, logica spune ca el nu poate parasi echipa in punctul cel mai critic al sezonului, altfel ce rost mai are sa vii la PAOK ca sa pleci inainte de play-off?", continua grecii.

Mai mult, cei de la agentia de presa citata fac o paralela intre episodul de duminica seara si cel din decembrie: "Boloni a facut atunci publica oferta unui grup din Arabia Saudita, pe care, dupa cuvinte si replici neclare, a trebuit s-o refuze. Acum anunta serios ca pleaca, dar invoca motive foarte vagi. E imposibil sa intri in mintea lui, dar momentan nu-i nici o propunere atractiva, ci doar inocenta frustrare. Nu-i concidenta ca vine tot dupa un mare succes. in iarna ne-a amenintat dupa 1-1 cu Rubin in Europa League. Deci, nu ne facem griji".

Ce se schimbă după 16 august în România. Starea de alertă se prelungește, ce restricții sunt în vigoare
BRAT