Golgheterul surpriza! Rat a ajuns la 3 goluri in Grecia cu o executie fenomenala! A inscris ca Van Persie cu Spania la Mondial

Autor: Sport.ro
Duminica 19 Octombrie 2014, 22:31

	Golgheterul surpriza! Rat a ajuns la 3 goluri in Grecia cu o executie fenomenala! A inscris ca Van Persie cu Spania la Mondial

Razvan Rat are un start de sezon fantastic in Grecia! E pe locul 2 in clasamentul golgheterilor!

Razvan Rat trece prin clipe cu adevarat exceptionale - ajuns in aceasta vara la PAOK Salonic, Rat a inscris in aceasta etapa al 3-lea gol pentru PAOK, fiind la o reusita de liderul din clasamentul golgheterilor din Grecia - colegul sau de la PAOK, Mak. Asta dupa ce a bifat meciul cu numarul 100 in tricoul echipei nationale in partida din Finlanda. Rat marcase doar 7 goluri in cei 10 ani la Sahtior!

In partida cu Atromitos Atena de astazi, Rat a dublat avantajul echipei sale in minutul 29 cu o lovitura de cap superba peste portar, executie similara cu cea a lui Van Persie de la Mondial contra Spaniei - a lipsit doar plonjonul :) (faza e la min 1.10)

Kace deschisese scorul cu 2 minute mai devreme - pana la final, cei de la Atromitos au sperat chiar la egalare dupa ce Umbides a redus din diferenta in minutul 61 si Miguel Vitor a fost eliminat de la PAOK. Pana la urma, echipa lui Rat, integralist in acest meci, a rezistat si a urcat pe primul loc in clasament, in timp ce Atromitos ramane pe locul 5.

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies