Florin Andone, pe taraba! Prima oferta dupa ce a fost pus pe lista de transferuri: "Trebuie sa plece!" 
28 2017 10:46

Florin Andone, pe taraba! Prima oferta dupa ce a fost pus pe lista de transferuri: "Trebuie sa plece!" 

Florin Andone nu mai are viitor la Deportivo, dupa ce a dezamagit in acest sezon. 

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Golgheterul lui Deportivo nu s-a regasit in acest sezon si a ajuns rezerva. Situatia il nemultumeste pe Andone, care a refuzat oferte importante vara trecuta din Anglia.

Acum primeste o noua sansa la un transfer in liga bogatilor din Premier League. In ciuda formei slabe, cei de la Brighton sunt dispusi sa plateasca 10 milioane de euro pentru transferul sau, scrie El Gol Digital.

Deportivo a platit 4,7 milioane de euro pentru 80% din drepturile lui Andone de la Cordoba. Spaniolii au aflat ca cei de la Cordoba sunt dispusi sa renunte la cele 20% din procente, pentru ca Andone sa poata pleca in aceasta iarna, in schimb vor un jucator imprumut pana in vara.

Andone a primit recent premiul pentru cel mai bun jucator din sezonul trecut. "Avem o echipa buna, dar dintr-un motiv pe care nu il inteleg nu am reusit sa confirmam. Nu sunt multumit deloc cu ce se intampla, avem o echipa buna, ar trebui sa fim inttre locurile 10 si 12", a spus Andone.

"Andone, pe taraba. Pepe Mel nu mai crede in el, iar atacantul trebuie sa plece. Banii obtinuti de pe urma unui transfer vor ajuta la intaririea lotului in aceasta iarna", scrie eldesmarque.com. 
 3 comentarii
  • 30 2017
    daj Cel mai bine e sa plece.Un transfer la Brighton&Hove Albion eu il vad bine pentru el....
  • 28 2017
    Micro Crazy Sa plece!!!...
  • 28 2017
    frizz trebuie sa plece ..problema este cine cumpara unul care da un gol pe an...prin seria b spaniola..inapoi la cordoba......
BRAT