Stranieri

EMOTII pentru Tatarusanu! Montella a oprit antrenamentul, iar sefii au aflat ce s-a intamplat cu portarul roman!

Ciprian Tatarusanu are nevoie de repaus timp de 10 zile dupa meciul cu Torino, 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Februarie 2015, 07:00
Data actualizarii: Marti 24 Februarie 2015, 07:48

Ciprian Tatarusanu are parte de evolutii din ce in ce mai apreciate in poarta celor de la Fiorentina. Insa dupa meciul de acasa, 1-1 cu Torino, colegii l-au consolat pe 'Tata'. La 1-0 pentru Fiorentina, pe contraatac, Torino a lovit fara mila: mai intai a fost o pasa prin fata portii lui Tatarsanu, pe jos, iar sutul a fost respins cu piciorul, cu un reflex de senzatie al lui Ciprian. Imediat, balonul a ricosat la Vives, in dreapta, care l-a executat pe Tatarusanu cu un sut in forta, printre picioarele romanului. 1-1, iar Fiorentina a pierdut doua puncte pe final.

La pregatirea de a doua zi, Tatarusanu a resimtit dureri, iar Montella a oprit antrenamentul. El are probleme lombare si are nevoie sa stea departe de teren timp de 10 zile. El va ratat partida cu Tottenham, din EL, dar si pe cea cu Inter, din Serie A.

Sefii sunt intr-o situatie ingrata acum - l-au scos din echipa pe Neto, care nu a vrut sa semneze prelungirea, iar acum, la meciul din Europa League trebuie sa apeleze din nou la el.

In tur, Tatarusanu a fost omul meciului, la 1-1 de la Londra, intre Tottenham si Fiorentina. El a avut atunci mai multe interventii de senzatie. Acum, in Italia, la returul cu londonezii, Neto va apara, fiind si el trecut pe lista UEFA.

Modifică setările cookies