consmin contra al-hilal Al-Ittihad Stranieri Cosmin Contra

NEWS ALERT Cosmin Contra, OUT de la Al-Ittihad! Își făcea planuri pentru sezonul viitor, dar președintele a decis altceva 

Cosmin Contra are zilele numărate la Al-Ittihad.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 11:14
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 11:23

Cosmin Contra (46 ani) a fost lider aproape tot campionatul cu Al-Ittihad. Însă, în ultimele șase etape a fost surclasat de Al-Hilal, după ce echipa românului a bifat trei înfrângeri și două rezultate de egaltiate. 

Iar președintele clubului din Jeddah, Anmar Al-Haili, nu a putut digera acest eșec. Conform site-ului saudit Kooora, conducătorul lui Al-Ittihad nu dorește să se mai bazeze pe serviciile lui Cosmin Contra și în sezonul viitor. Acesta caută un nou antrenor care să aducă titlul pentru echipa sa după o pauză de de 13 ani, utlimul triumf în competiția internă fiind în 2009. 

Planurile lui Contra pentru sezonul viitor, date peste cap 

Devansat de Al-Hilal pe ultima sută de metri, tehnicianul român a ținut să-și prezinte scuzele în fața suporterilor și să-i asigure că în sezonul 2022-2023 nu va mai repeta aceleași greșeli. 

„Ce s-a întâmplat în acest an e o lecție de pe urma căreia vom profita în ediția viitoare. Vom repara greșelile. Am avut ghinion. Am condus mult timp, însă am ratat titlul pe ultima sută de metri”, a declarat Cosmin Contra pentru publciațiile din Arabia Saudită. 

De-a lungul carierei, Contra le-a mai pregătit pe Politehncia Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploiești, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcón, Dinamo București și naționala României. A câștigat două trofeeu, Cupa României cu Petrolul Ploiești și Cupa Ligii cu gruparea din Ștefan cel Mare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!