Capitanul nationalei a fost umilit in fata urnelor de vot, desi era in carje: "Am stat si am asteptat 3-4 ore!"

Capitanul nationalei, Marica, a fost umilit la Stuttgart. In carje, dupa operatie, Marica a stat la coada sa voteze. Chiriches si Gardos au avut aceeasi problema la Londra. Contra s-a dat batut la Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Noiembrie 2014, 22:20
Data actualizarii: Luni 03 Noiembrie 2014, 22:26

Pe Marica, ziua alegerilor l-a prins la Stuttgart, unde s-a operat. Spune ca a stat 4 ore in carje ca sa-si voteze presedintele. N-a acceptat sa se bage in fata.

"Am fost la vot. Din pacate, din cauza proastei organizari, a trebuit sa stau la coada vreo 3-4 ore. Au fost probleme si la Londra, si la Paris, iar asta e foarte trist. Oamenii isi doresc sa voteze si nu sunt lasati. Sunt in carje, dar imi pasa de tara mea. Am vrut sa stau, sa astept", a spus Marica.

Si Dumitru Dragomir critica organizarea alegerilor: "Nu suntem in stare de nimic, suntem rasul Europei. Radeau englezii de noi cand vedeau cozi de kilometri la votare".

Din Filipine, Bute le-a trimis un mesaj romanilor de alegeri. Multi stranieri n-au suferit din cauza cozilor pentru ca nu joaca la echipele mari din Paris, München sau Madrid. In schimb, Contra s-a speriat de cozi, iar Dorinel n-a putut sa aleaga pentru ca avea meci. Promite ca va fi in fata urnelor in turul 2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!