Capitanul nationalei a fost umilit in fata urnelor de vot, desi era in carje: "Am stat si am asteptat 3-4 ore!"

Capitanul nationalei, Marica, a fost umilit la Stuttgart. In carje, dupa operatie, Marica a stat la coada sa voteze. Chiriches si Gardos au avut aceeasi problema la Londra. Contra s-a dat batut la Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Noiembrie 2014, 22:20
Data actualizarii: Luni 03 Noiembrie 2014, 22:26

Pe Marica, ziua alegerilor l-a prins la Stuttgart, unde s-a operat. Spune ca a stat 4 ore in carje ca sa-si voteze presedintele. N-a acceptat sa se bage in fata.

"Am fost la vot. Din pacate, din cauza proastei organizari, a trebuit sa stau la coada vreo 3-4 ore. Au fost probleme si la Londra, si la Paris, iar asta e foarte trist. Oamenii isi doresc sa voteze si nu sunt lasati. Sunt in carje, dar imi pasa de tara mea. Am vrut sa stau, sa astept", a spus Marica.

Si Dumitru Dragomir critica organizarea alegerilor: "Nu suntem in stare de nimic, suntem rasul Europei. Radeau englezii de noi cand vedeau cozi de kilometri la votare".

Din Filipine, Bute le-a trimis un mesaj romanilor de alegeri. Multi stranieri n-au suferit din cauza cozilor pentru ca nu joaca la echipele mari din Paris, München sau Madrid. In schimb, Contra s-a speriat de cozi, iar Dorinel n-a putut sa aleaga pentru ca avea meci. Promite ca va fi in fata urnelor in turul 2.

Modifică setările cookies