Stranieri

6 LUNI urate pentru Nicolita: "Eu vreau sa joc, NU vreau sa cer niciun ban!" Banel este DISPERAT sa joace din nou fotbal:

Banel nu mai are echipa de 6 luni si spera sa-si gaseasca un club cat mai repede.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 11:07
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 11:19

Nicolita a fost una dintre vedetele Ligii I, a plecat insa din tara si nu a mai avut constanta. Convocat obisnuit la echipa nationala, Banel a pierdut sansele, pentru ca in strainatate nu juca foarte des.

Iar de sase luni mai joaca deloc, pentru ca nu mai are unde. Recent, despre el s-a scris ca s-ar fi inteles cu Ittihad, clubul la care antreneaza fostul selectioner, Piturca.

"Am vorbit cu Victor Piturca, dar nu am vorbit să merg acolo. Momentan, astept sa mai discut cu dansul si, daca el considera ca sunt bun pentru el, ma duc cu drag. Sper ca saptamana viitoare sa vina o oferta concreta, sa o iau in considerare si sa incep sa joc fotbal. Daca m-ar suna, m-as duce imediat, fara sa cer absolut nimic, pentru ca domnul Piturca m-a ajutat foarte mult", a declarat Nicolita pentru Digi.

Iar unul dintre motivele pentru care nu joaca la o echipa in prezent, crede Banel, este chiar impresarul sau.

"Daca nu o sa imi gaseasca o echipa, atunci voi intrerupe contractul cu el. Imi doresc sa joc. Viata mea e fotbalul si vreau sa gasesc o echipa sau un alt impresar care sa imi ofere sansa de a juca fotbal. Sunt acolo, la 80% din forta mea. E clar ca imi lipsesc meciurile si antrenamentele in colectiv. Nu mi-a fost usor sa stau departe de fotbal sase luni. M-am pregatit de unul singur, pe unde am putut", a mai spus Nicolita.

Banel are acum 30 de ani, varsta pe care a implinit-o pe 7 ianuarie.

Modifică setările cookies