VIDEO Bute ramane campion mondial: l-a facut KO pe Brinkley in runda a 9-a! VEZI IMAGINI!

Lucian Bute Jesse Brinkley Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2010, 07:21
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2010, 12:42

Bute a reusit sa isi pastreze titlul mondial IBF la super mijlocie, dupa ce l-a facut KO pe americanul Jesse Brinkley, in repriza a 9-a. Diaconu l-a invins sambata dimineata la puncte pe Omar Sheika, la categoria semigrea! Transmite-i un mesaj!

LIVE TEXT:




RUNDA 9: Bute il face KO pe Brinkley cu o lovitura fulgeratoare: un croseu de stanga devastator. Lucian Bute reuseste sa isi apere cu succes titlul mondial IBF la super mijlocie. Este a sasea oara cand reuseste sa-si apere centura!

 


 

 

 

 

RUNDA 8: Brinkley este trimis la podea pentru a doua oara. Arbitrul il numara dar americanul reuseste sa se ridice la timp.

RUNDA 7: Bute asteapta greseala adversarului sau. Brinkley a fost mai agresiv insa nu a reusit sa arate prea mult.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

RUNDA 6: Repriza egala. Bute nu a fortat, in timp ce Brinkley a tras tare pentru a tine pasul. Romanul este mult mai proaspat.

RUNDA 5: Americanul este slab pe partea dreapta. Bute incearca sa il prinda cu un croseu. INCREDIBIL! Bute reuseste sa-l trimita la podea pe Brinkley cu o lovitura in stomac.


 

 

 

 

 

 

 

 

RUNDA 4: Americanul incepe sa lase jos garda. Bute a boxat defensiv dar inca incearca sa-si inteleaga adversarul. Pe final, Bute a reusit sa puncteze.

RUNDA 3: Bute reuseste sa puncteze cu mai multe crosee de dreapta. Repriza controlata clar de roman.

 

 

 

 

 

 

 

RUNDA 2: Repriza controlata de Lucian Bute. Romanul nu a aratat inca nicio lovitura periculoasa. Americanul se eschiveaza insa are momente cand ramane descoperit.

RUNDA 1: Bute a incercat in mai multe randuri sa-l forteze pe Brinkley sa isi deschida garda. A fost in mare parte o repriza de tatonare.

06.23 Lucian Bute a urcat in ring. Meciul va incepe in cateva minute!

6:15 Jojo Dan l-a invins pe Omar Sheika, la categoria semigrea, decizie unanima!

Background:
Daca pentru meciul dintre Vitali Klitschko si Shannon Briggs care se bat pentru titlul mondial la categoria grea, organizatorii au cerut intre 10.000 si 15.000 de euro drepturi de televizare, Bute este de 10 ori mai scump. Canadienii au solicitat 100.000 de euro pentru ca meciul sa fie transmis in Romania, pret considerat inaccesibil pentru televiziunile romanesti. Nici macar televiziunea publica, ce plateste pentru difuzarea fiecarui meci din Champions League cate 600.000 de euro nu s-a aratat dispusa sa dea acesti bani pentru meciul lui Lucian Bute.

Meciul lui Bute se poate urmari in schimb in Albania si Bulgaria pentru un pret infim.

Imagini de la cantarul oficial:


 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!