Chiriches NU POATE rezista la oferta asta! Milan si Inter au CEDAT in licitatie! Ce echipa da 10,5 milioane si il vrea de URGENTA

Vlad Chiriches AS Roma Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Iulie 2013, 17:17
Data actualizarii: Luni 22 Iulie 2013, 06:31

►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

Anuntat titular cu Ceahlaul, Chiriches a cedat la incalzire inaintea partidei si n-a mai intrat in teren. Desi oficialii clubului au anuntat ca o accidentare minora i-a determinat absenta, informatiile aparute astazi in presa internationala sugereaza un alt scenariu!

In Italia se vorbeste ca fundasul bijuterie al Stelei ar fi disputat de Roma, Inter si Milan! Toate 3 au facut oferta de imprumut, insa cea mai buna varianta pentru Chiriches in acest moment vine de pe Olimpico! Bogata cu 32 de milioane de euro dupa facerea Marquinhos (vandut la PSG), Roma a trimis la Bucuresti o propunere de 4,5 milioane pentru imprumutul pe un sezon al aparatorului Stelei.

Daca vor fi multumiti de el, giallorossii vor mai plati inca 6 milioane in vara lui 2014. Transferul ar fi unul de dimensiuni istorice pentru Liga I! Niciodata n-a mai fost platita o suma similara pentru un fotbalist plecat din Romania! Pana acum, recordul de transfer ii apartinea lui Cristi Sapunaru, cedat de Rapid la Porto pentru 6 milioane de euro!

Inter si Milan au venit si ele cu oferte de ultima ora pe mailul Stelei, insa banii sunt mult mai putini. Rivalele din Milano dau 1,5 milioane pentru imprumut si 6.5 milioane la transferul definitiv care ar urma sa aiba loc vara viitoare!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!