SUPERVIDEO: Golurile de aur la care si Messi ar trebui sa se uite! El a dat startul Generatiei de Aur si ar vrea sa antreneze Steaua

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2012, 21:45
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2012, 21:44

A dat gol in finala de la Sevilla si i-a adus Stelei Cupa Campionilor. A calificat Romania la Mondiale cu dubla din 89 impotriva Danemarcei. A marcat la Mondialul din 90 cu Argentina lui Maradona.

Balint si-a amintit despre toate golurile de aur, azi, cand a implinit 49 de ani. S-a despartit de nationala Moldovei si asteapta oferte de la ... Hagi si Gica Popescu.  "Ma bucur ca am fost si eu acolo si ca am facut parte din echipa care a dat startul Generatiei de aur, la Steaua nu mai vorbesc... Cu 9 ani petrecuti acolo cu titluri, cu cupe, Cupa campionilor", a spus Balint.

Balint a implinit 49 de ani. I-ar placea ca intr-o zi sa antreneze Steaua. A calificat nationala la Mondiale dupa 20 de ani. Acum, Popescu si Petrescu au facut un pariu. Romaniei ii trebuie inca 20 de ani sa mai prinda un Mondial. Ultimul a fost in 98.

Balint e liber dupa ce s-a despartit de nationala Moldovei. Tg Mures s-a gandit sa-l aduca antrenor in locul lui Trombetta. Varianta a picat.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!