Stadionul ”Parc” din Caracal își schimbă numele în ”Jane Nițulescu”, fost conducător decedat la începutul anului

Jane Nițulescu Stadionul ”Parc” Stiri Stadionul ”Parc” din Caracal / Sursă Foto - gazetaoltului.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 19:17
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 19:46

Fostul conducător al Universității Craiova s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani, la începutul anului 2024.

"A fost un om extraordinar! Un fin cunoscător al fotbalului și un tip cu o inimă mare", spunea la începutul anului pentru Sport.ro un apropiat al fostului conducător din Bănie.

Stadionul ”Parc” din Caracal își schimbă numele în ”Jane Nițulescu”, fost conducător decedat la începutul anului

Consiliul Local din Caracal a decis ca stadionul ”Parc” din Parcul Constantin Poroineanu să se numească ”Jane Nițulescu”, comemorând moartea fostului conducător.

„Ionel Dumitru Nițulescu, cunoscut de către cetățenii municipiului Caracal „Jane Nițulescu”, născut pe 13 octombrie 1951 în Văleni județul Olt, a avut o carieră profesională impresionantă, cu o vechime totală în muncă de 51 de ani, contribuind semnificativ la dezvoltarea sportului în Caracal și în împrejurimi.

Activitatea sa în domeniul sportiv în calitate de președinte și vicepreședinte a unor importante cluburi de fotbal din țară a avut un impact profund asupra promovării sportului și a talentelor locale pe scenele naționale și chiar internaționale”, se arată în raportul de specialitate înaintat Consiliului Local, citat de gazetaoltului.ro.

  • Inițiativa a aparținut deputatului de Olt Adrian Chesnoiu, originar din Caracal

Jean Nițulescu e omul care l-a adus pe Ilie Balaci la Universitatea Craiova și a contribuit la transferul lui Cristi Chivu de la Știința la Ajax Amsterdam. Chivu juca la U Craiova după ce fusese transferat de la CSM Reșița. 

Nițulescu a suferit în noaptea de 30 decembrie un accident vascular cerebral, urmat de un infarct. A ajuns la spitalul din Caracal, însă în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 5:00, a decedat la Terapie Intensivă, a scris publicația newsflux.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!