Situatie SOC la Rapid: "Nu am avut bani de vitamine pentru jucatori! Nici macar o CAFEA nu le puteam da baietilor!" Sabau face DEZVALUIRI din vestiar:

Ioan Ovidiu Sabau FC Brasov George Copos Giulesti Rapid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Noiembrie 2012, 16:15
Data actualizarii: Miercuri 14 Noiembrie 2012, 16:17

La Rapid, situatia pare inca departe de a se fi calma. Echipa nu si-a revenit inca din criza de rezultate, a bifat doar o victorie in ultimele saptamani. Fostul antrenorul al echipei vine cu dezvaluiri.

Sabau a vorbit despre problemele mari pe care le-a gasit la Rapid si despre care nu a discutat cu presa pana acum:

"Plecarea de la Rapid mi-a facut un bine. In conditiile de acolo nu se putea face mare lucru, nu se putea face performanta. Urma sa facem mai multe lucruri alaturi de George Copos, dar dupa infrangerea cu Brasov a hotarat sa plec. A fost mai bine pentru mine. Erau foarte multe lucruri care nu mai depindeau de mine. Mult dezinteres, apatie din partea jucatorilor. Erau probleme de tuns gazonul, la un moment dat am avut o saptamana intensa de antrenamente si n-am avut sa le dam vitamine jucatorilor. E indiferenta, nu pot sa cred ca nu se gasesc bani pentru lucrurile de baza. Nu aveam bani nici sa le dau o cafea jucatorilor! Apatia si indiferenta s-a transmis catre toata lumea! Nu erau conditii de performanta", a spus Sabau pentru TransilvaniaLook.

'Motul' a continuat cu acuzatiile la adresa fostei sale echipe:

"Mi s-a cerut sa fiu exigent, dar dupa meciul cu Otelul am vrut sa dau un jucator afara si conducerea nu a acceptat pentru ca avea un salariu mare. Nu dau nume, dar a avut un comportament de jucator amator", a mai spus el.

Sabau a fost dat afara de la Rapid dupa meciul cu Brasov, pierdut de Rapid chiar in Giulesti, cu 1-2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!