Semo: "Jojo m-a suprins prin viteza loviturilor!"

JoJo Dan Peter Semo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 August 2008, 14:29
Data actualizarii: Sambata 02 August 2008, 14:54
Dupa bataia primita de la Jo Jo Dan, Peter Semo declara ca romanul l-a surprins prin viteza cu care trimitea loviturile. 

Peter Semo considera ca meciul cu Ion Ionut a fost "o lupta dura" si se plange de corectitudinea arbitrajului: "Jo Jo Dan a fost bine pregatit, dar nu pot spune foarte multe lucruri despre corectitudinea cu care s-au luat deciziile fiecarei reprize."

"In opinia mea, Jo Jo Dan nu a caÅŸtigat mai mult de patru reprize. Am crezut ca-i pot fi superior, dar el m-a facut prin viteza loviturilor. A aratat unele lovituri foarte bine plasate, dar si publicul l-a ajutat cu incurajari foarte multe. Singurul mod prin care puteam sa-l opresc era sa-l fac KO. N-am reusit, dar nici el nu a fost de speriat. Nici pe departe, nu este cel mai dificil adversar pe care l-am intalnit. Italianul Marinelli a fost cu mult mai dificil decat Jo Jo."

"Romanul a crezut ca ma poate aranja ca pe Balbi, dar eu am acceptat sa vin aici sa lupt tocmai pentru a demonstraca si noi, ugandezii, avem destule valori in box, iar cand am inceput sa dansez in ring, imediat dupa loviturile incasate de la el, am vrut sa arat ca nu-i simteam duritatea loviturilor, ca eram OK", a afirmat Semo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!