Reacție dură a ofițerului de presă de la Fiorentina după imaginile virale cu Arthur Cabral! Răspuns pentru fanii care au spus că jucătorul îi făcea avansuri 

Fiorentina arthur cabral Rossella Petrillo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 18:44
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 18:45

Clipul cu jucătorul Fiorentinei care o sorbea din priviri pe tânăra Rossella Petrillo a devenit rapid viral. 

Rossella Petrillo este ofițerul de presă al Fiorentinei, iar aspectul său nu trece neobservat. La conferința de presă de prezentare a lui Arthur Cabral, înlocuitorul lui Dusan Vlahovic, fotbalistul a fost surprins uitându-se insistent către Rossella, în timp ce vorbea. 

Imaginile au devenit virale, iar apoi au apărut speculații legate de intențiile fotbalistului, care ar depăși sfera profesională, iar asta a dus la o reacție dură din partea ofițerului de presă. 

Mesaj dur al Rossellei Petrillo pe Instagram 

Rossella Petrillo nu s-a mai putut abține, după comentariile extrem de răutăcioase primite și a avut o izbucnire pe contul de Instagram, unde a avut un mesaj dur pentru cei ce au interpretat altfel situația cu Arthur Cabral. 

„Acel clip creează controverse doar pentru că suntem victime ale unei viziuni false, care vede femeile din lumea fotbalului, și nu numai, ca pe niște obiecte. Femeile distrag atenția și nu sunt văzute doar ca simpli colegi de muncă.

În timp ce voi găsiți ceva putred aici și vă faceți gânduri care nu vă fac cinste, eu văd doar persoane care lucrează”, a scris Rossella pe Instagram.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!