GALERIE FOTO Wanda a vorbit despre infidelitatea lui Icardi: „Mi-a recunoscut lucruri greu de digerat!” Ce a convins-o să-l ierte

Wanda Nara Mauro Icardi Wanda Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 10:29
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 10:43

Impresarul și soția fotbalistului a mărturisit cum a trecut peste impasul din relație.

Wanda și Mauro Icardi au ținut prima pagină a tabloidelor toamna aceasta. Atacantul lui PSG a fost acuzat de soția sa că a avut o aventură cu China Suarez, actrița și modelul argentinian, și i-a fost propus divorțul. 

Însă, situația s-a calmat, Wanda și Mauro s-au împăcat, iar impresarul și partenera fotbalistului de la PSG a dezvăluit că sinceritatea jucătorului de la PSG i-a readus împreună. 

Dacă am putut să îmi repar relația, asta s-a întâmplat deoarece Mario a fost foarte sincer, iar din cealaltă tabără mi s-a spus aceeași poveste. Cunoscându-l, știu că sunt lucruri cu care nu mă poate minți.

Cred că a fost vorba doar de o întâlnire și a greșit. S-ar fi putut întâmpla orice, dar nu s-a întâmplat nimic. Mi-a recunoscut lucruri greu de digerat, majoritatea le-am aflat de la el, mi-a oferit detalii despre tot ce s-a întâmplat.

Am încredere orbească în Mauro, altfel nu aș mai fi putut continua cu el. Relația noastră se bazează pe încredere. Mauro mi-a spus cum s-au întâmplat lucrurile, îi pare rău. Și poate par naivă, dar îl cred pe cuvânt. L-am privit în ochi, eram doar noi doi, chiar cred că regretă”, a declarat Wanda Icardi pentru AS

Icardi este la PSG din septembrie 2019. În 76 de meciuri pentru parizieni, atacantul a marcat 36 de goluri și a oferit 10 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!