GALERIE FOTO Presa din Spania pretinde că Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu mai formează un cuplu! De ce amână anunțul oficial

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Georgina Rodriguez Spania Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 15:55
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 15:58

După ce a anunțat în premiră transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, presa din Spania dezvăluie că superstarul portughez nu mai formează un cuplu cu Georgina Rodriguez. 

Cristiano Ronaldo (37 ani) și-a găsit un nou angajament după despărțirea de Manchester United. Cu o zi înainte de finalul lui 2022, Al-Nassr a anunțat pe pagina oficială a clubului că superstarul a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate. Deținătorul a 5 Baloane de Aur a fost ademenit cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului: 200 de milioane de euro pe sezon. Urmând să câștige 500 de milioane de euro datorită aventurii din Arabia Saudită. 

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, împreună doar de dragul publicității?

Mutarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr a fost confirmată și de iubita superstarului. Georgina Rodriguez (28 ani) a postat un mesaj pe Instagram, însoțit de o inimioară. De altfel, tot pe rețeaua de social media, pe 25 decembrie, argentinianca a distribuit un videoclip în care îi oferă lui Cristiano Ronaldo un Rolls Royce Dawn, în valoare de 300.000 de euro. Iar în legătură cu acest filmuleț, Mundo Deportivo remarcă: „Dincolo e mașina de lux, ce a atras atenția a fost lipsa de chimie dintre cei doi”.

De asemenea, relația celor doi a fost disecată și la o emisiune TV, având în vedere că circulă informația că Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu au anunțat oficial despărțirea din cauza contractelor de publicitate. 

„Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă, ca de exemplu în ultimul videoclip pe care l-au publicat (n.r. - în care Ronaldo primește mașina de Crăciun). 

În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă”, a explicat jurnalista spaniolă Laura Roige, în cadrul emisiunii Telecinco.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează un cuplu din 2016. Împreună au două fiice, Alana Maria, care s-a născut în 2017 și Bella Esmeralda, care a apărut pe lume în vara lui 2022. De menționat este că tot presa din Spania, respectiv Marca, a anunțat în premieră transferul deținătorului a 5 Baloane de Aur la Al-Nassr. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!