Cel mai mare TERORIST din fotbal a fost UCIS! Bin Laden era fan Arsenal! Vezi ce melodie i-au dedicat tunarii:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2011, 10:15
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2011, 10:18

Cel mai de temut terorist din lume a fost omorat noaptea trecuta de americani! Bin Laden a fost o amenintare constanta in ultimii ani pentru orice competitie de anvergura cu stadioane pline.

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat ca liderul retelei teroriste al-Qaida, Osama ben Laden, a fost ucis noaptea trecuta.
Obama a precizat, intr-o interventie transmisa in direct de televiziunile americane, ca a autorizat o operatiune impotriva liderului al-Qaida, in cursul careia nu au fost inregistrate victime in randurile fortelor americane.

"Astazi, pot anunta poporul american si intreaga lume ca Statele Unite au efectuat o operatiune in urma careia a fost ucis Osama ben Laden, liderul al-Qaida", a afirmat Obama. Presedintele american a precizat ca operatiunea militara americana a avut loc in Pakistan.

Obama a afirmat ca a fost informat, in august, ca SUA au o posibila pista catre ben Laden, constand in informatii privind o posibila ascunzatoare a acestuia, situata in Pakistan. Presedintele american a adaugat ca, saptamana trecuta, a decis ca informatiile permit declansarea unei operatiuni.

"Astazi, la ordinele mele, Statele Unite au lansat o operatiune" care a vizat ascunzatoarea, a spus el.  Ben Laden a fost ucis intr-un schimb de focuri, iar fortele americane au preluat trupul neinsufletit, a adaugat Obama.

Se spune chiar ca, in prima jumatate a anilor '90, cand locuia in Londra, Bin Laden a urmarit cateva meciuri din tribunele Highbury. Totul a fost dezvaluit in cartea lui Adam Robinson, "Bin Laden: In spatele mastii terorii".

Potrivit autorului, la inceputul anului 1994 teroristul a locuit trei luni in Londra, timp in care a urmarit de la fata locului patru dintre meciurile tunarilor , inclusiv cele din Cupa Cupelor contra lui Torino si PSG.

Mai mult, el le-ar fi cumparat baietilor sai tricouri personalizate din magazinul de suveniruri. Fanii englezi au inventat chiar si un cantec dedicat lui Bin Laden: "Se ascunde langa Kabul - Dar iubeste pe Arsenal - Osama, oh, oh, oh!". Cu toate acestea, dragostea sa pentru fotbal nu l-a impiedicat sa planuiasca masacrarea echipei de fotbal a Statelor Unite la Cupa Mondiala din 1998, care, din fericire, nu a avut finalitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!