Moment ISTORIC pentru omenire! Austriacul Felix a atins viteza sunetului in cadere libera! Declaratia cutremuratoare de dupa salt! Vezi momentul FABULOS al sariturii! VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Octombrie 2012, 06:40
Data actualizarii: Luni 15 Octombrie 2012, 06:53

Vezi VIDEO cu saritura lui Felix!!!!!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA TOATE MOMENTELE SARITURII LUI FELIX

UPDATE
Prima declaratie a lui Felix: Cand eram sus in varful lumii ma si ma simteam umil, atunci nu te gandesti sa bati vreun record. Ma gandeam sa ma intorc acasa viu. Nu vrei sa mori in fata parintilor si in fara tuturor oamenilor... M-am gandit: "Te rog Dumnezeu, nu ma lasa acum"

UPDATE
Felix s-a desprins de pe platforma! Parasuta s-a desfacut la cateva zeci de secunde dupa ce a sarit. 2 minute mai tarziu, Felix a aterizat pe Pamant!

UPDATE 20:30 Capsula a ajuns la 36.000 de metri! Mai are putin si ajunge la inaltimea de la care sare! Sunt -15 grade in afara capsulei!

UPDATE 20:10 Felix este aproape sa atinga 'cota 30.000'. "Eroul omenirii" continua sa isi asigure fanii ca totul merge perfect

UPDATE 19:45 Capsula care il duce pe austriac in stratosfera a ajuns la 21 de mii de metri

UPDATE 19:05 Sotia austriacului a izbucnit in lacrimi in momentul in care acesta a salutat toti spectatorii, aflandu-se la o altitutine de 15.500 de metri!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE 18:45 Balonul care il duce pe Felix Baumgartner in stratosfera a ajuns la 9.000 de metri!

UPDATE 18:15 Balonul care il va duce pe Felix la 37 de mii de metri a fost umflat si este gata de lansare! Urmareste 'Marele Salt' pe Voyo.ro

CLICK AICI PENTRU FOTO

UPDATE 17:50 Oficialii evenimentului se pregatesc sa il 'lanseze' pe Felix. Conform acestora, saltul va avea loc incepand cu ora 18:45! Tot evenimentul este LIVE VIDEO pe Voyo.ro

UPDATE 15:56 Saritura se amana din nou. Felix va sari la 17:30, IN DIRECT pe Voyo.ro

UPDATE 15:09 Saritura se amana pentru 16:30! Ramai pe www.sport.ro pentru detalii!

FELIX SARE DIN COSMOS
Organizatorii Red Bull Stratos au anuntat noua zi in care austriacul Felix Baumgartner va incerca sa doboare patru recorduri mondiale.
Duminica, LIVE la Sport.ro: Felix Baumgartner incearca din nou sa se arunce din STRATOSFERA! Poate sa MOARA de 10 ori in 5 minute:

Dupa problemele meteo care au dus la amanarea inca de luni a saltului de la 37.000 de metri, organizatorii Red Bull Stratos au anuntat ca duminica a fost reprogramata incearcarea de saritura din stratosfera.

"Din pacate, vremea este imprevizibila in aceasta perioada si vom incerca sa facem tot posibilul sa reusim saritura duminica", promit organizatorii.

Incercarea lui Felix Baumgartner va fi din nou LIVE la Sport.ro si pe voyo.ro, duminica, 16.30!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!