Mireasa fotomodel care mănâncă 8 sarmale la o masă a câștigat Supercupa României la volei!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 10:05
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 10:24

CSM Lugoj a cucerit primul trofeu la sporturile de echipă din istoria orașului

Surpriză în Supercupa României la volei feminin disputată în weekend la Mioveni. 

Echipa cotată cu șansa a patra, CSM Lugoj, a reușit să câștige primul trofeu din istoria orașului la sporturile de echipă, 3-0 cu CSO Voluntari. 

Pentru Andreea Gemănariu, 2022 a fost anul perfect. În luna mai a făcut nunta, iar acum a cucerit cel mai prețios trofeu personal. 

„Încă nu am avut timp pentru luna de miere, am fost foarte ocupați în această vară, sperăm ca anul viitor să avem timp” – Andreea Gemănariu, câștigătoare a Supercupei României la volei, cu CSM Lugoj.

Chiar dacă are alură de fotomodel, Andreea nu ține nici o dietă specială. Din contră! 

„Mănânc foarte multe sarmale, exagerat de mult. Toată lumea îmi spune: <<unde încape în tine și de ce nu te îngrași?>>. Nu pot să vă spun secretul. Mănânc 7-8 sarmale” – Andreea Gemănariu, câștigătoare a Supercupei României la volei, cu CSM Lugoj.

Andreea are 1,87 m și a fost una dintre cele mai înalte jucătoare de pe teren. 

„M-am născut într-o zonă foarte frumoasă din județul Mureș. Chiar prin fața casei trecea un pârâu. Se spune că atunci când ai apă la picioare crești în înălțime” – Andreea Gemănariu, câștigătoare a Supercupei României la volei, cu CSM Lugoj.

Colega Andreei, Simina Străchinescu recunoaște că dacă nu ar fi făcut volei, ar fi vrut să devină architect.

„Vroiam să fiu arhitect. Nu mai am șanse acum, clar. Am stat foarte bine la matematică” – Simina Străchinescu, câștigătoare a Supercupei României la volei, cu CSM Lugoj.

Antrenorul vorbește românește, înjură în sârbă!

Aflat de mulți ani în voleiul românesc, antrenorul sârb al formației CSM Lugoj vorbește perfect românește. 

„Oriunde ești, după 3 ani trebuie să începi să vorbești. E un fel de respect. Știu multe înjurături, dar mai mult îmi place pe sârbește, nu le înțelege lumea” – Ugljesa Segrt, antrenor CSM Lugoj.

El s-a adaptat perfect și la bucătăria românească, fiind cucerit de papanași. Spune, însă, că micii sunt mai buni în Serbia.

„Micii sunt mai buni în Serbia. Sunt mai mici și mai buni. Papanașii îmi plac. La noi nu se fac. Prima dată am mâncat aici. Normal că mi-au plăcut” – Ugljesa Segrt, antrenor CSM Lugoj.

Prezent la finală, Ministrul Sportului, Eduard Novak, a fost cucerit de volei. 

„Îmi place foarte mult și am foarte multă încredere că voleiul românesc va evolua foarte bine în viitor. E un sport care efectiv e foarte dinamic, fără contact” – Eduard Novak, Ministrul Sportului.

SPORTS NET

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!