Mesajul avocatei lui Bogdan Socol după anunțul decesului comentatorului sportiv 

Bogdan Socol Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 23:46
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 23:48

Bogdan Socol s-a stins din viață la doar 42 de ani, în urma unui moment tragic. 

Bogdan Socol era unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din țară, iar vestea decesului său a venit ca un șoc. Jurnalistul a decedat după ce a suferit un șoc hipotermic. Recent, acesta își descoperise pasiunea pentru înot în ape înghețate și se pregătea în acest sens, dar i-a fost fatal. 

Ce a postat avocata lui Bogdan Socol după decesul acestuia 

Avocata lui Bogdan Socol, Silvia Uscov, a postat un mesaj pe rețelele sociale în care își exprima regretul față de tragicul incident. 

„Tot așteptam să nu se confirme vestea că jurnalistul și comentatorul sportiv Bogdan Socol a decedat la 42 de ani ca urmare a unui șoc hipotermic...

De ceva vreme începuse să înoate în ape înghețate și posta adesea despre noua provocare care i-a fost astăzi și ultima încercare de a doborî bariere. 

L-am cunoscut în pandemie, când a scris unul dintre articolele care îmi plac cel mai mult „Silvia Uscov, pasărea Colibri care își face treaba în jungla încălcării drepturilor în România”, pe când pierdusem la CCR lupta cu Legea 55. 

Între timp îmi devenise și client, într-un proces pe daune de imagine cu unul dintre foștii lui manageri de la o televiziune. Câștigasem în primă instanță și aveam termen în apel pe 25 aprilie.

Ieri îmi scrisese un comentariu la cea mai recentă postare și, cum scriam și acolo, viața e plină de coincidențe, iar postarea mea avea legătură tot cu sportul.

Drum lin spre ceruri, Bogdan! Să comentezi acolo cele mai tari meciuri între toate legendele lumii pentru că știu că asta ți-a plăcut cel mai mult”, a scris Silvia Uscov pe contul de Facebook

Sursa foto: Facebook/ @Sillvia Uscov / @Bogdan Socol

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!