Ronaldo a primit un super mesaj in romana! Ce i-a scris romanul care i-a pompat injectii ca sa poata juca fotbal:

Cristiano Ronaldo Ladislau Boloni Portugalia Sporting Lisabona Suedia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Noiembrie 2013, 16:51
Data actualizarii: Miercuri 20 Noiembrie 2013, 17:18

Doua zile teri-bile in direct Sport.ro si Voyo.ro:
►Froch isi pune centurile la bataie, sambata 20:00 ► Bataie dupa blocuri in Bronx, duminica 4:00 ► Bile. Sa facem sport! Finala de la Bucuresti, duminica 19:30

Ronaldo pare in acest an cel mai indreptatit jucator sa castige Balonul de Aur. Aseara, Cristiano a marcat un hat-trick, goluri cu care nationala Portugaliei s-a calificat la CM 2014 in dauna Suediei lui Ibrahimovic.

Peste toate astea, Ronaldo trece prin clipe senzationale si la echipa de club, unde inscrie gol dupa gol si are evolutii extraordinare.

Cum rivalul sau, Messi, s-a accidentat, iar Ribery - celalalt inscris cu sanse reale la Balon - are, in principiu, parte de mai putina simpatie, 2013 pare sa fie anul Ronaldo.

Ladislau Boloni, omul care l-a promovat la Sporting la inceputul carierei, a vorbit despre Ronaldo:

"Nu e nimeni in lume cum e Cristiano Ronaldo. Este un jucator unic in lume, motiv pentru care merita sa castige Balonul de Aur, mai ales ca a demonstrat ca e cel mai bun din lume. Nu e nimeni in fotbal de valoarea lui in acest moment. El a calificat Portugalia la CM si vreau sa spun ca este un jucator extraordinar si un om extraordinar", a spus Boloni pentru radio Rennaisance.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!