GALERIE FOTO Reacția lui Darren Cahill după ce Jannik Sinner i-a călcat pe urme Simonei Halep și a devenit număr unu mondial

Darren Cahill Jannik Sinner Simona Halep Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 15:50
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 15:56

Darren Cahill a reacționat după ce elevul său a aflat că va deveni număr unu ATP. 

Jannik Sinner va deveni al 29-lea număr 1 ATP din istorie începând de luni, 10 iunie.

Finalul turneului de la Roland Garros va consemna momentul istoric care îl face pe Darren Cahill unul dintre cei mai prolifici antrenori de tenis din Era Open.

Darren Cahill, aproape de Jannik Sinner în momentul carierei sale

După Andre Agassi și Simona Halep, tehnicianul de la antipozi a reușit performanța de a-l transforma și pe Jannik Sinner în număr unu mondial. 

Reacționând la clipa istorică din cariera elevului său, Darren Cahill a reacționat discret, redistribuind o postare publicată de Simone Vagnozzi, antrenorul italian al lui Sinner, care a apreciat ziua ca fiind una „specială.” 

Cahill, omul care i-a împins pe Halep și pe Sinner atât spre primul Grand Slam, cât și către prima poziție a clasamentelor mondiale

Gestul australianului confirmă încă o dată unitatea din staff-ul angajat de Jannik Sinner, dar și relația strânsă dintre jucător și membrii staff-ului. 

„O zi specială pentru mine, să ajung în prima mea semifinală la Roland Garros și să devin număr unu mondial. Sunt recunoscător pentru acest moment, e un lucru pentru care am muncit din greu, dar lucrul nu se termină aici,” a scris Jannik Sinner pe rețelele sociale. 

În 2018, Darren Cahill i-a fost antrenor Simonei Halep, atunci când românca a ieșit triumfătoare la Roland Garros.

Cu câteva luni mai devreme, Halep reușea, la Beijing, să devină număr 1 WTA, statut de care s-a bucurat, în total, timp de 64 de săptămâni. 


Primește Simona Halep wildcard doar la Wimbledon? Fostul antrenor explică modul în care sunt acordate

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!