GALERIE FOTO A bătut-o pe Halep în semifinalele Wimbledon 2022, iar acum lumea o urăște. Ce a făcut Rybakina la Roland Garros

Roland Garros 2024 Elena Rybakina Simona Halep Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 22:00
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 21:57

Elena Rybakina, enervată de jurnaliști după ce s-a calificat în turul 2 la Roland Garros 2024. 

Campioana Wimbledon 2022, Elena Rybakina și-a pus jurnaliștii în cap, la conferința de presă ținută după primul meci câștigat la Roland Garros 2024. 

Kazaha născută la Moscova s-a declarat deranjată de întrebările puse de aceștia, pe care le-a considerat repetitive și superficiale.

Elena Rybakina s-a declarat deranjată de simplitatea întrebărilor puse de jurnaliști, la Paris

„Sincer, pentru o jucătoare să se plângă că nu e pusă pe terenurile centrale atunci când e insolentă în fața presei care încearcă să o facă să fie interesantă în fața oamenilor... e o ignoranță fundamentală față de succes în industria entertainmentului,” a fost replica jurnalistului Ben Rothenberg, notează Tennis-Infinity

În vara anului 2022, Elena Rybakina a învins-o pe Simona Halep în semifinalele turneului de la Wimbledon, scor 6-3, 6-3. 

Ce s-a vorbit în conferința de presă de care s-a plâns Rybakina

Reporter 1: „Cum te simți din punct de vedere fizic în comparație cu anul trecut, când a trebuit să te retragi după al doilea meci? Condițiile meteo au afectat în vreun fel planul tău de joc?

Rybakina: Nu m-au afectat în niciun fel. Știu cum să joc în diferite condiții. Cu siguranță sunt mai bine din punct de vedere fizic decât anul trecut. Nu știu, oameni buni, întrebările sunt cam la fel, deci nu știu ce să mai spun.

Reporter 2: Cum te simți să joci cu acoperișul tras pe acel teren?

Rybakina: La fel ca în anii trecuți.

Reporter 2: Ai ajuns aici în sferturile de finală, ai câștigat deja un titlu de Grand Slam, deci știi cum este să ai un mare șlem. Care sunt lucrurile de care crezi că ai nevoie să câștigi un titlu la Roland Garros?

Rybakina: Sunt lucruri de bază, trebuie să muncești mult, să faci toate lucrurile pe care de obicei nu vrei să le faci. Întrebări simple, răspunsuri simple. Deci oameni buni, mai aveți ceva?

Reporter 3: Cred că asta e prima dată când porți un echipament de la Yonex.

Rybakina: Nu, și anul trecut am purtat echipamentul de la Yonex.

Reporter 3: Ce te-a decis să porți aceste culori și care este procesul prin care alegi echipamentul?

Rybakina: Aceste culori? Nu eu le-am ales, brandul le-a ales pentru mine, deci, mai aveți întrebări?”, a fost dialogul Rybakinei cu presa, redat de Eurosport


Boris Becker, despre șansele Simonei Halep de a mai câștiga un Grand Slam

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!