Londra, aproape de o tragedie imensă! 22 de ambulanțe au fost chemate la bazinul olimpic

Aquatics Centre incident intoxicatie gaze Londra Queen Elizabeth Olympic Park Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 14:24
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 14:34

Sute de polițiști, 22 de ambulanțe și autospeciale de pompieri au răspuns apelului de urgență de la Aquatics Centre din Londra.

Incidentul a avut loc la ora locală 10.00, la bazinele din clădirea Aquatics Centre din cadrul Queen Elizabeth Olympic Park, unde au avut loc întreceri acvatice la Jocurile Olimpice din 2012. Clădirea, aflată în apropierea London Stadium, pe care joacă West Ham United, a fost evacuată de urgență și primăria a îndemnat cetățenii să evite zona. La fața locului au ajuns 22 de echipaje medicale, trei mașini de pompieri și câteva sute de polițiști, care au securizat perimetrul și au ajutat la evacuarea clădirii. 

Pe imagineile video se văd mai multe persoane, care primesc ajutor de urgență, după ce s-au intoxicat cu o substanță necunoscută, în urma a ceea ce autoritățile au declarat că a fost "un incident major" în urma "unei scurgeri de vapori nocivi". Nu este clar dacă incidentul este unul de factură teroristă și în incintă a fost eliberat un agent chimic, biologic neurotoxic sau a avut loc o intoxicație cu clor, substanță cu care se dezinfectează apa din bazinele de înot și care poate avea consecințe grave, dacă se depășesc limitele recomandate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!