Lacatus s-a saturat de Steaua si vrea sa plece din Ghencea! "Eu nu stau pentru locul 6!"

Steaua Marius Lacatus Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Noiembrie 2010, 06:55
Data actualizarii: Marti 02 Noiembrie 2010, 07:05

Steaua - Utrecht, joi, ora 22, in direct la ProTV si pe www.sport.ro!

Dupa infrangerea de la Bistrita, Marius Lacatus a inceput sa-si puna semne de intrebare, daca mai merita sau nu sa continue munca la Steaua. ProSport scrie ca antrenorul Stelei a avut o discutie cu stafful tehnic in care le-a transmis colaboratorilor lui ca, in cazul in care echipa din Ghencea nu va castiga urmatoarele 3 meciuri, va parasi echipa si se va intoarce in Spania. Se pare ca ceea ce l-a facut pe Lacatus sa se gandeasca la acest lucru este dezamagit de atitudinea jucatorilor. 

"Nu stiu pentru ce am venit, nu imi dau seama! Am facut atatea sacrificii, mi-am lasat nevasta si fata in Spania doar pentru Steaua, iar acum jucatorii imi demonstreaza ca nu am facut bine. Cat sa-si mai bata joc de mine?! Daca nu le invingem pe Utrecht si pe Rapid, ne putem lua adio de la obiectivele propuse. Atunci ce rost mai are sa mai stau?! Eu nu stau pentru locul 6", le-a spus Lacatus colaboratorilor lui dupa infrangerea Stelei ci Bistrita.

Steaua are 4 infrangeri consecutive in campionat, lucru care nu s-a mai intamplat din sezonul 2001-2002, iar cele 3 meciuri care urmeaza sunt capitale pentru ramanerea lui Lacatus in Ghencea. Steaua joaca joi de la 22 cu Utrecht, in direct la ProTV si www.sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!