I-a gasit scuza lui Vasile Puscarie: "Poate a avut o pierdere de memorie!" Mircea Sandu a dezvaluit salariul lui Avram! Vezi cat castiga:

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2011, 15:28
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2011, 15:28

Mircea Sandu ii ia apararea lui Vasile Avram si ii transmite baiatului acestuia sa reziste cu brio la meciuri, cand i se va striga sa se duca la puscarie!

"De ce nu se fac flagranturi? Din cate stiu eu, e cea mai buna modalitatea de a prinde pe cineva! Si se termina totul!

Vasile Avram avea salariu: 13.250 RON brut la care se adauga 25% sporuri de vechime, pentru 8 ore pe zi, 40 de ore pe saptamina. Fotbalul romanesc este painea saracului, in spatele caruia stau sute de mii de ore din partea tuturor celor din fenomen.

Exista o serie intreaga de proiecte pe care le-a inceput si le are in derulare. Activitatea lui a fost laborioasa. Am fost imputernicit de UEFA sa numesc conducerea comisiei. Nu m-am intalnit niciodata cu aceasta comisie. Orice persoana care face parte din comisie este responsabila 100% de ceea ce face. Poate a avut o pierdere de memorie si a facut-o!

Marius Avram este un baiat extraordinar, cred ca va trece peste problema asta. Cu siguranta stadionul ii va striga sa se duca la puscarie, cum o sa imi strige si mie, cum i-a strigat si lui Gigi Becali", a spus Mircea Sandu!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!