Goian: "Lacatus a fost MAI SUPARAT ca niciodata!"

Dorin Goian Marius Lacatus Otelul Galati Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Mai 2009, 08:45
Data actualizarii: Sambata 02 Mai 2009, 08:48

Tensiunea acumulata de Lacatus la Steaua in ultimele zile i-a speriat pana si pe jucatori care au recunoscut ca nu l-au mai vazut atat de suparat pe antrenorul Stelei! 

"In prima repriza am avut un meci destul de greu, insa cred ca la acea eliminare si acel penalti echilibrul s-a rupt, iar meciul a devenit mai lejer pentru noi. Nu ne-am mai simtit demult asa, speram sa jucam la fel in continuare, pentru ca urmeaza meciuri grele pentru noi si trebuie sa ne concentram la maxim.

Sa nu uitam, totusi, ca Steaua joaca bine impotriva echipelor mari, iar daca si suporterii vor fi langa noi, ca si in meciul cu CFR, atunci vom reusi sa scoatem rezultate bune. Lacatus ne incurajeaza la fiecare meci si nu a fost o situatie mai speciala azi, insa, in ultimele zile, l-am vazut mai suparat decat de obicei", a mentionat Goian.

Intrebat daca se mai gandeste la un transfer in strainatate, Goian a raspuns. "Dupa ratarea ultimului penalti de catre Steaua am spus ca ma voi pregati intens, iar pe urmatorul il voi executa eu. Astazi m-am dus decis, am luat mingea si am marcat. Daca nu am plecat dupa atata timp, nu cred ca plec acum. Nu traversez o perioada foarte buna din punct de vedere fizic si nu ma gandesc la nicio plecare".

Dorin Goian a mai spus ca este o decizie buna ca echipa nationala sa evolueze pe stadionul "Steaua", pentru ca este cea mai frumoasa arena din Romania si indeplineste toate conditiile pentru un meci international
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!