Gigi Becali se pregateste sa SFIDEZE Ordonanta care interzice mersul la biserica! Reactia vehementa a patronului FCSB

Stiri Gigi Becali se pregateste sa SFIDEZE Ordonanta care interzice mersul la biserica! Reactia vehementa a patronului FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Aprilie 2020, 23:25
Data actualizarii: Miercuri 15 Aprilie 2020, 23:25

Gigi Becali este cunoscut drept unul dintre cei mai credinciosi oameni din fotbalul romanesc. 

Patronul FCSB a vorbit despre Ordonanta care interzice mersul la biserica in noaptea de Inviere. Gigi Becali a marturisit pentru ProSport ca intentioneaza sa mearga la biserica, in ciuda faptului ca nu este permis. 

Omul de afaceri a intervenit intre disputa dintre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Marcel Vela, ministrul de Interne.

"Il felicit pe Marcel Vela pentru faptul ca s-a gandit la toti credinciosii, dar nu stiu daca o sa reziste in disputa cu Iohannis pana la final si cred ca o sa dea inapoi. Insa pe mine nu poate sa ma opreasca nimeni sa stau in casa si o sa ma duc la biserica.

Vreau sa stiti ca eu ma duc zilnic la biserica pentru ca sunt in corul bisericii si nu se poate fara mine acolo. Masa de Paste o sa o iau in familie si nu o sa ma duc nicaieri. Eu stiu ca situatia in Romania este grea, dar trebuie sa ne gandim la toti oamenii care au credinta in Dumnezeu", a spus Gigi Becali.

Presedintele Iohannis a criticat protocolul pe care Ministerul de Interne si BOR l-au incheiat pentru zilele dinaintea Pastelui. Marcel Vela a precizat in Ordonanta ca romanii pot iesi din case vineri si sambata, intr-un interval orar, pentru a lua paine sfintita din locuri special amenajate. 

Dupa reactia presedintelui, Marcel Vela a anuntat o schimbare in protocol, urmand ca oamenii bisericii sa imparta painea, dar si Lumina credinciosilor, fara ca acestia sa fie nevoiti sa isi paraseasca locuintele. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!