Gigi Becali, ATAC la conducatorii tarii! "Veti fi distrugatori de neam daca nu bagati bani in economie! Eu depun 10 milioane sa ajut statul!"

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 15:46
Data actualizarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 15:48

Patronul FCSB considera ca economia Romaniei trebuie ajutata imediat.

Gigi Becali a fost extrem de prezent in spatiul public in aceasta perioada, remarcandu-se prin diverse donatii de materiale medicale si bani catre spitalele din Romania, care lupta impotriva Covid-19.

Acum, Becali lanseaza un atac la conducatorii tarii, pe care ii acuza ca vor distruge totul, daca nu vor injecta bani in economie. De asemenea, el a declarat ca pune la bataie 10 milioane de euro pentru a ajuta statul.

"Daca nu bagati bani in economie, 50 de miliarde, sunteti responsabili. Guvernanti, Orban, Iohannis, veti fi considerați drept criminali de neam, distrugatori de tara! Trebuie luate masuri pentru a se investi zeci de miliarde!

Eu, de exemplu, spun asa: sa se emita titluri de stat cu dobanda 0. Fac o asociatie a oamenilor de afaceri si depun 10 milioane de euro fara nicio dobanda, ca sa ajut statul.

Vreau sa imprumut tara mea! Dar nu prin bancile alea ale lor, ci prin banca de stat, CEC Bank. Eu nu-ti dau tie niciun ban, banca! Si daca dau, dau unei banci din Romania", a declarat Becali, la Antena 3.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!