EXCLUSIV Florin Cernat, prima reacție după ce frații Surkis au plecat din Ucraina cu 17,6 milioane de dolari cash!

Florin Cernat Dinamo Kiev Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 12:31
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 12:35

Florin Cernat, fost jucător la Dinamo Kiev, a oferit o primă reacție după ce presa din Ucraina a scris că frații Surkis au părăsit țara cu 17,6 milioane de dolari cash!

Presa din Ucraina scrie că Ihor, președintele lui Dinamo Kiev, a fugit din țară alături de soția sa, care este cetățean rus, și de cei doi copii, în timp ce Hryhoryi, care este vicepreședinte al UEFA, a fost însoțit de o altă persoană care nu avea dreptul să părăsească Ucraina.

Frații Surkis ar fi plecat din Ucraina cu o avere de 17,6 milioane de dolari cash!

„Știu că au părăsit țara acum câteva zile, știam că de când a început războiul era vorba să părăsească țara, dar n-au vrut. Erau jucători acolo, antrenorii erau acolo și n-au vrut să părăsească țară. Abia după ce s-au mai liniștit apele. Nu aș vrea să comentez, până la urmă e decizia lor. Au voie pentru că ei sunt trecuți de 60 de ani.

Sincer eu nu știu dacă e adevărat dacă au trecut cu 17 milioane (n.r. - de dolari), mi se pare cam greu, cam ciudat să treci cu atâția bani. Or fi trecut, chiar nu știu. În presă am văzut și eu ce s-a discutat”, a spus Florin Cernat, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Ihor Surkis, președintele lui Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, și fratele acestuia, Hryhoryi Surkis, în prezent vicepreședintele UEFA, au fugit din țară cu 17,6 milioane de dolari cash, scrie Ukrainska Pravda.

Cei doi au plecat din Ucraina cu mașina, imediat după începerea invaziei Rusiei, nu au declarat suma de bani decât în Ungaria, și nu au avut nicio intervenție publică până în urmă cu câteva zile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!