Copos s-a 'descatusat' dupa 6-0 in Cupa! :) "Trebuia sa castigam la masa verde cu Steaua!" De ce spune ca 'viitorul suna bine':

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Septembrie 2012, 21:41
Data actualizarii: Joi 27 Septembrie 2012, 21:48

Rapid 6 - 0 Olimpia Satu Mare | Copos nu are liniste dupa ce Steaua a castigat cu Rapid in ultima etapa a Ligii 1

Imediat dupa meciul din Cupa, Copos si-a adus aminte de Steaua:

"Suporterii Rapidului sunt cei mai buni din tara, iar ceea ce au facut organizatorii meciului Steaua - Rapid, de pe Arena Naţionala, e o rusine. E o rusine si pentru observatorul LPF şs pentru brigada de arbitri. Pentru ceea ce au facut suporterii Stelei impotriva rapidistilor trebuia sa se opreasca meciul, e clar. Regulamentele sunt foarte clare in sensul asta. Suporterii Rapidului s-au comportant extraordinar, sunt cei mai buni. Trebuia sa castigam la masa verde, pentru ca e incorect ce au facut si modul in care s-au comportat stelistii".

"Eu cred foarte mult in viitor, viitorul suna bine la Rapid, uitati-va ce jucatori au intrat astazi, de la 19 la 23 de ani, care au facut un joc foarte frumos. Viitorul suna bine la Rapid si am mare incredere in copiii Rapidului. Contez pe ei si voi face presine asupra lui Nelutu Sabau, sa creada in jucatorii tineri de la Rapid", a mai spus Copos dupa meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!