Cel mai emotionant amical! Nesu vine pe National Arena! Steaua - Utrecht, un meci pentru Mihai! Vezi cand se joaca:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2011, 11:55
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2011, 12:02

Steaua pregateste un superamical pe National Arena! Pentru Mihai Nesu!

Utrecht nu se mai duce la Cluj pentru amicalul cu Universitatea! Nesu i-a convins pe olandezii lui sa joace cu Steaua la vara, inainte de Euro! Stelistii vor avea parte de un meci de prezentare emotionant. Nici daca venea Man. United sau Real Madrid, nu s-ar fi bucurat asa. Asta pentru ca Nesu va veni si el la Bucuresti, la amicalul programat pe National Arena. Toti banii stransi vor merge catre fundatia Mihai Nesu. 

Alaturi de sotia lui, Nesu strange fonduri pentru persoanele cu dificultati asemanatoare cu ale lui. Fundatia sprijina si copiii talentati care vor sa faca sport si care nu au posibilitati financiare.

"Facem un apel catre toti jucatorii de fotbal ce doresc sa devina ambasadori ai acestei fundatii si sa puna umarul pentru o schimbare in bine. Asteptam de asemenea participare din partea tuturor personalitatilor din lumea sportului si nu numai,din partea oamenilor de bine cu posibilitati materiale bune.

Fiti alaturi de Fundatia Mihai Nesu ce lupta pentru normalitatea celor diferiti!", declara Nesu in urma cu ceva timp pe footballfabulous.com, site-ul sotiei lui Ogararu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!