Ce afacere a ratat Steaua: a refuzat sa dea 500.000 € in vara pe un jucator care pleaca pe 3 milioane in Serie A! Omul care a uimit Europa in aceasta toamna:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Decembrie 2012, 19:43
Data actualizarii: Sambata 08 Decembrie 2012, 19:58

Un jucator din Liga I este foarte aproape de un super transfer in Italia

Dupa parcursul excelent in Liga Campionilor, Cfr Cluj se pregateste de o campanie de transferuri foarte profitabila. Totul va depinde de strategia pe care o vor gandi conducatorii pentru primavara anului viitor.

In conditiile in care la Cluj se vorbeste de finala Europa League, Paszkany, Muresan si Paulo Sergio ar putea decide sa pastreze vedetele pentru fazele eliminatorii din competitia europeana. Un singur transfer pare iminent - plecarea lui Mario Felgueiras.

Portarul CFR-ului a avut un rol decisiv in parcursul echipei in Liga, iar prestatia din deplasarea de la Braga pare de domeniul SF-ului: 23 de interventii salvatoare, un record pentru actualul sezon de Champions League.

Forma fantastica a portughezului a atras atentia italienilor de la Napoli, care sunt gata sa trimita 3 milioane de euro la Cluj pentru acest transfer. Felgueiras este vazut ca un inlocuitor perfect pentru veteranul Morgan De Sanctis (35 de ani).

Crescut de Sporting Lisabona, din aceiasi generatie cu Cristiano Ronaldo, Mario Felgueiras a jucat sezonul trecut la FC Brasov, sub forma de imprumut de la Sporting Braga.

In primavara, Steaua si-a manifestat interesul pentru el, in conditiile in care plecarea lui Tatarusanu parea foarte probabila. Culmea, Napoli era cel mai vehiculat nume pentru transferul goalkeeper-ului din Ghencea. Negocierile dintre Steaua si Braga au picat, dupa ce portughezii au cerut 500.000 de euro pentru portarul de 25 de ani.

CFR a ales sa plateasca aceasta suma, si nu a gresit deloc. Profitul este urias, clujenii si-ar putea scoate de cinci ori suma investita in transferul lui Felgueiras. Si daca ne gandim ca, pe langa bani, "profitul sportiv" inseamna si o calificare a clujenilor in primavara europeana, putem adauga transferul lui Felgueiras unei liste impresionante de super afaceri facute de conducerea CFR-ului in ultimii ani.

Sougou, Bastos, Kapetanos si Piccolo sunt si ei tinte pentru mai multe echipe importante din Europa.

61 de parade a avut Felgueiras in toate meciurile din grupele Ligii

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!