Bute va incasa 900.000 de dolari! Vezi ce scrie presa de victoria sa!

Lucian Bute Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Noiembrie 2009, 13:21
Data actualizarii: Duminica 29 Noiembrie 2009, 13:34

Francezii de la L'Equipe il fac pe Bute canadian!

BUTE E FANTASTIC! L-a facut KO pe Andrade in runda a 4-a!

VEZI aici toate fazele meciului

Pugilistul mexican Librado Andrade a declarat, duminica dimineata, ca romanul Lucian Bute a meritat victoria in meciul in care s-a pus in joc titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.
 
"Lucian Bute a facut un meci remarcabil, a lovit de la bun inceput si a meritat aceasta victorie. Este un boxer talentat", a afirmat Andrade.

"Bute expeditiv", a titrat Le Journal de Quebec. "Bute a fost repede rasplatit, l-a trimis imediat pe Andrade in lumea viselor. A fost o seara memorabila, Bute si-a pastrat coroana. A fost cireasa de pe tort. Bu-te, Bu-te, a scandat audiența, incantata. A fost o noapte perfecta", a scris sursa citata.

"Bute e Mister KO", a titrat ziarul 24 Heures din Montreal.
 
"Bute incanta publicul printr-un KO", a comentat televiziunea canadiana CBC. "Bute a dat raspunsul perfect tutror criticilor. A fost una dintre cele mai frumoase lupte. Bute a celebrat catarat pe corzile ringului, in delirul celor 16.000 de spectatori. Bute e campionul din Quebec!". La Presse a comentat: "De aceasta data, Bute n-a mai facut nicio greseala".

"Bute n-a ratat sansa si l-a executat rapid pe Andrade. Campion, acum fara nicio controversa", a notat publicatția canadiana. "Bute isi pastreaza centura", a titrat Le Journal de Montreal. "Bute a atacat din start, spre deliciul publicului, care i-a scandat incontinuu numele. Andrade a fost trimis la podea. Cazul e clasat. Strigate de bucurie pentru Bute. Emoționant!".


Bute a fost aclamat de 16 473 de spectatori si va incasa 900.000 de dolari, adica 75 la suta din cea mai mare bursa pusa in joc in istoria boxului din Quebec, 1,2 milioane de dolari. Librado Andrade ar urma sa primeasca 300.000 de dolari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!