Bute, favorit la casele de pariuri sa-l 'rupa' pe Andrade! Vezi ce strategie are!

Box Librado Andrare Lucian Bute Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Noiembrie 2009, 07:43
Data actualizarii: Sambata 28 Noiembrie 2009, 07:57

Lucian Bute ii asigura pe romani ca va face legea in ring cu Librado Andrade. Romanul a trecut aseara de proba cantarului! Transmite-i aici un mesaj de incurajare lui Bute!

Lucian Bute este favorit la toate casele de pariuri in meciul de duminica dimineata, de la ora 5.45.

Romanul este cotat cu 1.45 pentru o victorie la puncte, in timp ce Andrade are o cota de 11.00. Un succes prin KO pentru Bute are o cota de 6.00, in timp ce Andrade e cotat cu 5.00

Campion mondial IBF la categoria supermijlocie a dezvaluit care este strategia sa pentru a nu-i da nicio sansa mexicanului si a vorbit si despre ce va face inainte de meci.

„O sa dau tonul in ring. Voi boxa cu mai mult calm, o sa lovesc constant si rapid. Ma simt cu 50 la suta mai in forma ca data trecuta, acum o sa-l alerg pana il obosesc", a spus Lucian Bute citat de Adevarul.

"Probabil o sa citesc inainte de meci! Am inceput «Codul lui Da Vinci» povesteste romanul.

"Dupa pranz dorm. Stiu ca nu o sa pot prea mult, dar e perioada in care stau eu cu gandurile mele. Pe la 5 jumate dupa amiaza mananc ultima oara. Un gratar de vita cu o salata si apa plata. Inainte de a pleca spre sala sun acasa, unde de regula raspunde mama. Ea stie ca sun seara si tine telefonul aproape. Dupa ce vorbesc cu ai mei, ma simt mai linistit", a declarat 'Mister KO'.
 

Meciul dintre Bute si Andrade va fi duminica dimineata , de la 5.45 LIVE-TEXT pe www.kombat.ro

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!