ACUM pe Sport.ro si www: Cele mai tari momente Oncescu la Campionatul National de Skandenberg

Ion Oncescu skandenberg Sport.ro Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Aprilie 2009, 09:07
Data actualizarii: Duminica 12 Aprilie 2009, 22:53

Campionul lumii la skandenberg s-a catarat pe stanci. Ion Oncescu e atacat din toate partile. Dupa maratonul “Saru(p) mainile” si duelul cu Radu Valahu, Oncescu este provocat de cei mai tari sportivi din Romania.  Duminica pe www.sport.ro VEZI LIVE tot Maratonul de Skandenberg de la 12:00 la 21:30

CLICK AICI PENRTRU LIVE

Campionatul de skandenberg “Brat de fier”, unde Oncescu isi va apara titlurile la mana stanga si la mana dreapta este la Sport.ro sambata si duminica, 11,12 aprilie.

Pentru a fi in forma maxima, invincibilul Oncescu s-a intors la vechea lui dragoste – alpinismul. Campionul lumii s-a retras in munti pentru cateva zile si s-a catarat pe stanci sa-si intareasca muschii pentru nationale.

Ion Oncescu isi apara titlul de campion la skandenberg in acest weekend la Sport.ro, la Campionatul National de skandenberg “Brat de fier” - sambata, de la ora 20:30 si duminica, de la ora 22:15. Competitia care se desfasoara la Rin Grand Hotel din Bucuresti poate fi urmarita in intregime pe site-ul www.sport.ro, sambata si duminica, LIVE, de la ora 12:00.

PROGRAM SPORT.RO

Sambata 11.04.09
20.30 “Brat de fier“ - Campionatul National de Skandenberg (DIRECT)

Duminica 12.04.09
22.15 “ Brat de fier “ - Campionatul National de Skandenberg (PREMIERA)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!