VIDEO: Becali a facut CIRC si era cat pe ce sa plece cu metroul! S-a descurcat ca doar e "intelectual in organismele intelectuale" :)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2012, 20:36
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2012, 21:58

Becali n-a mai zburat cu Steaua in Olanda pentru ca a fost chemat la judecata. Valiza din 2008 nu-i da pace lui Becali. Nici procurorii nu se lasa. Becali ii numeste oamenii diavolului Paszkany.

 Dupa o ora in fata judecatorului, Becali a blocat circulatia in centrul capitalei. Si-a lasat balta masina si a plecat acasa cu taxiul. N-a vrut sa auda de metrou.
 
O ora a stat Becali in fata judecatorului. A iesit tot fara valiza. Si-a gasit si masina blocata in parcare. Si a inceput circul.

Gigi s-a aranjat in geamul masinii si a pornit la o plimbare pe jos. Totusi, a mai facut o incercare sa deblocheze traficul. "Adica eu sunt blocat aici si tot mie imi arati obrazul? Al naibii...  asta cred ca e dinamovist sau e rapidist!"

Cu o armata de ziaristi dupa el, Becali a mers sa caute un taxi: "N-am mers, ma, niciodata. n-am coborat in metrou, nici nu stiu cum e".

Procesul valiza s-a amanat pentru 6 martie. Pentru ca una din acuzate, care e si avocata lui Becali, trebuie sa nasca si a cerut amanarea. "N-am nicio emotie. Nu exista asa ceva, ca premierea sa fie mita pe tot globul pamantesc. Nici in tarile alea, Congo, Mongo ,Bongo!

Valiza de la Cluj, cu 1,7 milioane de Euro i-a fost retinuta lui Becali in 2008.  Becali s-a documentat pentru razboiul lui cu procurorii.

"Am citit, eu sunt intelectual, eu ma pregatesc ca sa pot sa fac fata in organismele intelectuale din care fac parte, nu sa ma fac de ras", a spus Becali.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!