Astăzi, cinci concurenți încep lupta în ultima săptămână a Survivor România 2022!

Survivor Romania 2022 Pro TV Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 16:00
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 16:04

Alex Delea. Alex Nedelcu. Blaze. Elena Chiriac. Ionuț Popa. Sunt numele celor cinci concurenți care au reușit să depășească toate provocările competiției de până la acest moment și au ajuns până în ultima săptămână a celui mai puternic sezon al competiției fenomen Survivor România!

Acum este momentul să dea tot, nu mai este permisă nicio greșeală! În această seară, de la ora 20:00, începe un nou joc extrem de puternic. 

În urmă cu o săptămână cei cinci concurenți, dar și alți trei care au fost deja eliminați au pornit în cea mai dificilă etapă a competiției: Confruntările Individuale. Au realizat că tot ceea ce au învățat despre jocul în echipă trebuie lăsat deoparte și au luptat pentru fiecare punct ca și cum era ultima lor zi în show. Pasiunea și motivarea lor i-a ajutat să meargă tot mai sus, iar voturile celor de acasă le-a ținut flacăra aprinsă. 

Cu gândul la premiul de 100.000 de euro și la faptul că pe 31 mai, live pe PRO TV, cei de acasă vor alege câștigătorul acestui sezon, cei cinci luptători vor să arate că mai au resurse de energie și pentru aceste ultime jocuri. Sunt conștienți că orice moment ar putea fi ultimul și că la Consiliu ar putea ajunge în clipa în care să-și aude numele în dreptul celui care pleacă acasă.

Cine va reuși să reziste presiunii? Cine se va califica direct în jocul de mâine seară, fără să mai treacă prin emoția nominalizării? Cine va rata accesul în careul de ași al competiției? Toate sunt întrebări care-și vor găsi răspunsul în această seară!

Este duminică, Survivor revine pentru ultima săptămână, așa că Zanni este pregătit cu o nouă ediție Survivor:Extrashow, pe VOYO! Alături de invitatul zilei, acesta va comenta toate momentele incendiare ale emisiunii de astăzi. 

Au muncit. Au crezut în șansa lor. Nu vor să plece acasă chiar acum, înainte de final! Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV, Survivor România! Jocul din această seară este deja disponibil, în avans, pe VOYO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!