Aroganta UNICA in istorie! Asta e tricoul mai scump decat tot ce are Ronaldo acasa! Cat costa si din ce e facut

Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 August 2014, 12:54
Data actualizarii: Duminica 10 August 2014, 12:58

Cristiano e platit ca un rege, Zlatan si Messi la fel, insa niciunuia nu i-a trecut vreodata prin cap sa-si cumpere asa ceva!

Afaceristul indian Pankaj Parakh si-a facut un cadou special pentru ziua lui. A decis sa-si comande un tricou facut complet din aur, in valoare de 213.000 de euro! Parakh, care e si politician in statul Maharashtra, a cerut ca articolul de imbracaminte sa fie facut doar din aur de cel putin 18 karate. A fost nevoie de munca a 20 de barbati si de 3200 de ore de eforturi pentru ca tricoul de 4 kilograme sa fie gata.

Povestea lui Parakh nu e diferita, pana la un punct, de cea a unui fotbalist de succes. Indianul a renuntat la scoala inca din perioada liceului, insa nu pentru sport.

"Familia mea nu e deloc impresionata sau interesata de dragostea pe care o am pentru aur. Pur si simplu ignora si accepta ca totul e parte din viata de zi cu zi. Rudele mai indepartate cred ca sunt un ciudat", a explicat Parakh intr-un interviu acordat The Independent.

Milionarul sustine ca gesturile sale nu sunt o incercare de a-i umili pe ce saraci: "Fac si acte de caritate, aurul e doar o pasiune pe care o am".

Sursa foto: Independent

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!