Alexis Sanchez și Giovanni Simeone „marcaj strâns” la o româncă! Au încercat să o „combine” pe Instagram

Alexis Sanchez andra volos Giovanni Simeone Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Iulie 2021, 12:22
Data actualizarii: Joi 15 Iulie 2021, 12:24

S-a făcut remarcată în cadrul unui show tv, după care a reușit să le fure inima mai multor fotbaliști din întreaga lume. Este vorba despre Andra Volos, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, „dușmanul” lui Jador.

Tânăra, care este urmărită de peste 500.000 de persoane pe Instagram, a dezvăluit că sportivii au curtat-o intens pe celebra rețea de socializare. Și, pentru a demonstra că nu minte, Andra Volos a venit și cu dovezi.

Potrivit celor de la Cancan, ea a postat pe internet mai multe mesaje pe care le-a primit atât de la fotbaliști din Liga 1, precum Bilel Omrani (CFR Cluj), Andrei Vlad (FCSB) și Lukasz Gikiewicz (ex-FCSB), dar și de la jucători cu renume mondial, precum Alexis Sanchez (Internationale Milano) și Giovanni Simeone (Cagliari), acesta din urmă fiind nimeni altul decât fiul celebrului Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra Volos (@andravolos)

„M-au contactat mulți fotbaliști, dar nu le-am răspuns niciodată. Bine, eu stând în Italia am avut foarte mulți prieteni jucători, de la Sampdoria, de la Genoa… Dar nu am avut niciodată un iubit fotbalist. Nu mă atrag”, a spus, pentru sursa citată, Andra Volos.

foto: Profimedia Images; Instagram Andra Volos

Vezi și: Oferta lecțiilor de supraviețuire în cartier împreună cu Meitii - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 25

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!