GALERIE FOTO Alexandru Cicâldău, vacanță în Dubai alături de partenera lui. Bianca a făcut senzație cu ținuta sa, de Revelion

Alexandru Cicaldau Bianca Maria Petrescu iubita Alexandru Cicaldau Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 15:07
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 15:26

Aflat în pauza competițională de iarnă, Alexandru Cicâldău a profitat de aceste zile libere pentru a merge în vacanță alături de partenera sa. 

Fotbalistul de la Galatasaray a petrecut trecerea dintre ani în Dubai, împreună cu partenera sa, Bianca Maria Petrescu. Tânăra a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram, inclusiv câteva din noaptea de Revelion.

Îmbrăcată într-o rochie strălucioare, extrem de scurtă, frumoasa româncă a făcut senzație cu outfit-ul ei, ținând cont că se poate mândri și cu o siluetă impecabilă. 

Bianca Maria Petrescu este studentă la medicină, la București, iar în urmă cu câteva luni a trecut examenul de licență, iar acum se află în perioada de rezidențiat. De fiecare dată când poate, aceasta merge în vizită la Istanbul și asistă la meciurile partenerului său.

Cicâldău și Moruțan rămân fără antrenor?

Cu toate că jocul lui Galatasaray suferă, Fatih Terim este în vizorul unei echipe calificate în primăvara Champions League. Potrivit jurnaliștilor din Turcia, tehnicianul este văzut ca o soluție de către Rui Costa, actualul președinte al Benficăi, pentru a ocupa banca tehnică. 

„Președintele Rui Costa are în minte un antrenor cu experiență, pe stilul lui Jorge Jesus. Un tehnician precum Fatih Terim, care l-a și antrenat, este potrivit pentru modul lui Rui Costa de a privi fotbalul”, au scris publicația Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!