Accident tragic: 7 jucatori au murit dupa ce autobuzul a cazut in prapastie. Autoritatile au declansat planul de urgenta

Autor: Sport.ro
Luni 12 Noiembrie 2018, 11:38

	Accident tragic: 7 jucatori au murit dupa ce autobuzul a cazut in prapastie. Autoritatile au declansat planul de urgenta

S-a intamplat in Peru. 

Autobuzul in care se afla o echipa de juniori U14 a cazut intr-o prapastie in jungla amazoniana! Echipa se indrepta catre o scoala din alta localitate pentru a participa la Cupa Federatiei din orasul Chachapoyas.

Ministerul Sanatatii din Peru a confirmat decesul a sapte tineri jucatori, iar alti 11 au ajuns la spital cu rani grave.

"Sunt 18 oameni raniti, 7 adolescenti au murit. Rudele lor au recunoscut cadavrele", a spus ea.

Autoritatile vor sa-i transfere pe raniti la Lima, insa intampina dificultati din cauza polilor masive din zona amazoniana.

Federatia din Peru a reactionat imediat si a oferit sprijin familiilor afectate. "Suntem alaturi de familiile victimelor in aceste momente nefericite. Facem tot ce ne sta in putinta pentru a ajuta rudele decedatilor", se anunta intr-un comunicat al federatiei din Peru.

Asemenea accidente sunt comune pe soselele rurale din Peru, din cauza drumurilor proaste, a neglijentei soferilor si a autobuzelor aflate in stare jalnica. 

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies