Povestea incredibila a SINGURULUI indian calificat la Jocurile Olimpice de la Soci! Face slalom printre oi si masini: "Nimeni nu stie de acest sport"

Autor: Sport.ro
Duminica 19 Ianuarie 2014, 12:10
Povestea incredibila a SINGURULUI indian calificat la Jocurile Olimpice de la Soci! Face slalom printre oi si masini: "Nimeni nu stie de acest sport"

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

India va avea un singur reprezentant la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci. Shiva Keshavan este singurul sportiv indian care a reusit sa se califice. Acesta a primit o scrisoare de la Federatie de sanie care i-a dat anuntul cel mare.

Sportivul a trecut prin o multime de greutati pana sa ajunga sa se califice la Olimpiada. El se antreneaza pe un skateboard, pe sosea, printre masini, oameni si oi. Chiar si asa, in coborare el ajunge sa atinga viteze de 100 de km/h.

Indianul este sponsorizat de MTS, o firma de telecomunicatii din India, insa o parte din bani au fost stransi dupa o campanie de donatii care a avut loc pe internet.

“Abia astept sa ajung la Soci. Vreau sa le multumesc celor de la ministerul sporturilor si Federatiei Internationale de sanie. Asta nu ar fi fost posibil fara ajutorul sponsorilor. Nimeni nu stie despre acest sport si vreau ca toti sa afle ce inseamna.

Shiva Keshavan detine recordul de viteza al Asiei, cu o coborare de 134.3 km/h, la Cupa Asiei, in 2011. Sportivul a reusit sa isi pastreze acest titlul si in 2012, la Nagano, cand a stabilit un nou record, terminand cursa in 39.590 secunde.

Coronavirus România, bilanț 12 iunie. 127 cazuri noi și 5 decese în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies