Marti 19 Ianuarie 2016, 10:22

Performanta URIASA a unei romance cu sindrom Down. Ce a reusit sa faca la ultimul concurs


	Performanta URIASA a unei romance cu sindrom Down. Ce a reusit sa faca la ultimul concurs

Gianina Gendelon a luat medalia de argint la Grand Prix-ul de karate din Croatia!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Sportiva de 40 de ani sufera de Sindromul Down, dar asta nu a descurajat-o. A reusit o performanta uriasa la GP-ul pentru persoane cu disabilitati. A terminat a doua concursul castigat de o nemtoaica.

"Ii invat succesiuni de 30-40 de tehnici, iar ei le reproduc. Nici nu stiu ce ii motiveaza, dar le place sa vina, ma intreaba daca sunt mai tare decat Bruce Lee sau decat Chuck Norris, pe care ii stiu din filme. Unul dintre elevi ma striga Mr. Miyagi, pentru ei asta sunt. Mi-a trebuit un pic de timp sa intru in atmosfera lor", explica Florin Boca, antrenor de karate cu 6 dani, cel care a initiat proiectul de antrenament al persoanelor cu disabilitati.

Urmatorul vis al antrenorului este sa ii pregateasca pe tinerii nevazatori. "Va fi si mai greu pentru ca ei nu au repere", a spus Boca pentru sportescu.ro.

Citeste si:
2 comentarii
  • 21 2016
    Suferinta Dragi jurnalisti, de ce presupuneti ca sportiva "sufera" de sindromul down? O dizabilitate nu este o boala, si sa spuneti ca cineva "sufera" de ea e incredibil de arogant....
  • 19 2016
    Pitbull Tot respectul pentru antrenor si mai ales pentru sportivi,e o realizare fantastica,SUCCES...
BRAT