Oscar Pistorius incearca SA SCAPE! Pe cine a angajat sa-l aparere in cazul mortii Reevei Steenkamp:

Autor: Sport.ro
Marti 01 Octombrie 2013, 18:10

	Oscar Pistorius incearca SA SCAPE! Pe cine a angajat sa-l aparere in cazul mortii Reevei Steenkamp:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Oscar Pistorius viseaza sa scape cu o pedeapsa minima dupa ce si-a impuscat iubita sa, Reeva Steenkamp.
Campionul sud-african a angajat experti americani in medicina legala in vederea pregatirii apararii. Procesul lui Pistorius incepe in martie 2014.

"Este o practica normala sa lucrezi cu experti pentru a pregati un proces", a declarat purtatorul de cuvant al lui Oscar Pistorius, Annelise Burgess, care a precizat ca acestia au sosit deja in Africa de Sud.

Reeva Steenkamp a fost impuscata de Oscar Pistorius in noaptea de 13 spre 14 februarie, in locuinta sportivului din Pretoria.

In varsta de 26 de ani, Pistorius nu a negat niciodata ca a impuscat-o pe Reeva Steenkamp. Dar sustine inca din prima zi ca este vorba de o neintelegere. El spune ca a crezut ca in casa i-au intrat hoti si ca a tras focuri de arma fara sa stie ca Reeva s-a trezit pentru a merge la baie.

Parchetul l-a acuzat de crima cu premeditare, iar in absenta martorilor, informatiile expertilor constituie un element important in stabilirea adevarului.

Sursa: Mediafax

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT