Nationala asteapta cu sufletul la gura! Torje, Marica si Niculae isi cauta echipe! Unde poate ajunge Torje in 24 de ore:

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 August 2013, 14:27
Nationala asteapta cu sufletul la gura! Torje, Marica si Niculae isi cauta echipe! Unde poate ajunge Torje in 24 de ore:

►Rrrraaaul Ruuusescu pe Teatrul Viselor: Man United – Sevilla, vineri 20:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Sunt zile decisive pentru nationala Romaniei. Oameni importanti ca Torje, Marica sau Daniel Niculae isi cauta echipe noi la care spera sa obtina locuri de titulari. Torje e pe cale sa semneze si el un transfer, are oferte din Franta, Italia si Anglia.

Conform directorului sportiv al echipei Udinese, Cristiano Giaretta, Torje va afla numele echipei la care va evolua in sezonul viitor chiar in urmatoarele 24 de ore. "Evaluam propunerile pe care le-am primit pana acum. Un acord va exista in urmatoarele 24 de ore, azi sau maine vom vedea ce vom face. El e un jucator bun, a jucat la Granada", a spus Giaretta.

Conform informatiilor oferite de impresarul lui Torje, Cristea Opria, romanul e dorit in Franta, iar presa franceza a scris ca echipa interesata ar fi Rennes. Totusi, oferte exista si din Italia, acolo unde se pare ca Bologna il doreste pe Torje, dar si din Anglia, echipa interesata de roman fiind QPR.

Senatul dezbate moţiunea PSD împotriva ministrului Vela. ”Democraţia românească în derivă”
BRAT