Simon Ammann Sporturi

Vesti bune despre Simon Amman: si-a revenit si nu are nicio fractura! Schiorul elvetian ramane spitalizat!

Simon Amman a cazut marti dupa un salt de 136 de metri, lovindu-se violent la cap. El a fost inconstient si a fost evacuat rapid de serviciile de urgenta.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 17:10
Data actualizarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 17:19

UPDATE 16:30 | Simon Amman a suferit o severa comotie cerebrala si ramane spitalizat. Vestea buna e ca schiorul elvetian nu are nicio fractura in urma cazaturii teribile de ieri.

"Simon Ammann are o severa comotie cerebrala si contuzii grave, dar nu a suferit nicio fractura. El va ramane in spitalul din Schwarzach si are nevoie de odihna pentru a se recupera total", a anuntat federatia elvetiana. (Mediafax)


UPDATE 9:02 | Vesti excelente de la Christian Stahl, purtatorul de cuvant al Swiss - Ski! Ammann si-a revenit, iar situatia lui este stabila.

"Simon a fost stabilizat. S-a trezit si se poate misca normal. Va ramane o perioada internat in spital pentru a fi sub observatie. Ii mai trebuie odihna", a explicat Stahl intr-un interviu acordat Tribune de Geneve.

Ammann si-a pierdut cunostinta dupa accidentul teribil suferit la Bischofshofen. A suferit o comotie cerebrala, zgarieturi si rani la fata. Campionul Olimpic a fost spitalizat la Salzburg. Nu a existat inca nicio informare oficiala din partea institutiei medicale.

Simon Ammann a oferit momente teribile in Four Hills cand a cazut de pe schiuri imediat dupa aterizare. Ammann, de patru ori campion olimpic, si-a pierdut cunostinta dupa ce a cazut.
_______________________________________________________________________________________

Acesta s-a lovit cu fata de zapada, suferind mai multe rani groaznice pentru care a trebuit sa fie transportat la urgenta. Victoria i-a revenit austriacului Hayboeck, insa acesta nu s-a putut bucura.

CLICK AICI PENTRU FAZA

Modifică setările cookies