Imaginile aparute in PREMIERA de dinainte de Franta - Argentina! Ce a facut Pogba in vestiar: "Nu-mi pasa daca e Messi sau nu e Messi, II OMORAM!"

Sporturi Imaginile aparute in PREMIERA inainte de Franta - Argentina! Ce a facut Pogba in vestiar: "Nu-mi pasa daca e Messi sau nu e Messi, II OMORAM!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 11:36
Data actualizarii: Miercuri 18 Iulie 2018, 11:50

Paul Pogba le-a tinut un discurs colegilor sai inaintea meciului.

Un documentar realizat de TF1 a fost difuzat si prezinta momente nevazute din parcursul Frantei de la Cupa Mondiala, scene din vestiar care nu au aparut pana acum. Una dintre acestea a avut loc inainte de victoria cu 4-3 in fata Argentinei in optimile competitiei.

Pogba i-a strans pe colegii sai si le-a tinut un discurs: "Vreau sa vad razboinici pe terenul de joc. Nu vreau sa merg acasa! Vreau sa incheiem fericiti, vreau sa petrec in aceasta seara. Vreau sa murim pe teren, toti impreuna! Vreau barbati, razboinici, soldati.

Astazi ii omoram. Cu Messi sau fara Messi, nu imi pasa! Am venit sa castigam aceasta Cupa Mondiala" le-a spus Pogba. Un discurs similar a avut inainte de victoria cu Uruguay ce a insemnat calificarea in semifinale. Pogba l-a dat atunci exemplu pe Matuidi, cel care a fost suspendat pentru acea partida: "Este pe banca, dezamagit, suparat! Vrea sa joace mai mult decat oricine de pe teren. Pentru cineva ca el luptam astazi!" a fost mesajul lui Pogba pentru colegi.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!