maratonul de la boston Sporturi

Idee geniala! Maratonul de la Boston se alearga VIRTUAL. Cum poti sa participi

Pentru prima data in istoria de 123 de ani a Maratonului de la Boston, organizatorii au fost obligati sa renunte la desfasurarea cursei, din cauza pandemiei cu coronavirus care afecteaza intreg sportul global.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2020, 20:53
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2020, 20:54

In schimb, americanii s-au revansat cu o propunere extrem de interesanta, de care pot profita inclusiv amatorii din Romania.

Programata la 20 aprilie, editia din acest an a fost reprogramata initial pentru 14 septembrie, pentru a fi anulata definitiv ca urmare a situatiei sanitare.

Totusi, atletii din lumea intreaga au primit si o veste buna, fiecare dintre noi avand acum posibilitatea teoretica de a alerga la o editie virtuala a Maratonului de la Boston.

Practic, exista insa o conditie de triere a sportivilor care vor sa trimita ”aplicatia”. Mai precis, vor putea face acest lucru doar cei care vor putea cu un material filmat faptul ca au alergat distanta clasica de maraton (42,195 kilometri) in cel mult 6 ore.

Rasplata va fi una pe masura, fiecare participant urmand sa primeasca o medalie de pus in rama, dar si alte premii simbolice (echipamente sportive).

Modifică setările cookies