Transfer total neasteptat la Real Madrid: "Acesta este obiectivul principal al lui Zidane!" Anuntul facut in aceasta dimineata de Marca

Transfer total neasteptat la Real Madrid: "Acesta este obiectivul principal al lui Zidane!" Anuntul facut in aceasta dimineata de Marca

Real Madrid pare sa fi renuntat definitiv la David De Gea.

Spaniolii de la Marca scriu ca Real Madrid s-a decis sa-l aduca pe Kepa de la Athletic Bilbao, acesta fiind principalul obiectiv pentru intarirea echipei vara viitoare. Tanarul goalkeeper de 23 de ani a impresionat in acest sezon si poate semna cu Real Madrid in mai putin de 2 luni!

Actualul contract al lui Kepa expira in vara viitoare, astfel ca Real spera sa-l convinga sa nu isi prelungeasca actuala intelegere si sa-l poata aduce gratis. Kepa ar putea semna un precontract de la 1 ianuarie cu Real Madrid.

Cei de la Athletic negociaza cu reprezentantii lui Kepa, marea problema fiind clauza de reziliere din noul contract. Clubul doreste ca aceasta sa fie de 100 de milioane de euro pentru a fi siguri ca vor obtine o suma importanta atunci cand jucatorul va pleca, in timp ce reprezentantii lui Kepa doresc o clauza mai mica.

De Kepa se intereseaza si alte cluburi importante din Europa precum Juventus si Arsenal.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape 89.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies